Yesterday is one of the wonderful restaurants featured in our Unwind: Vila de Gràcia food guide. At this place you’ll find some of the most creative and delicious dishes in the whole neighborhood. Once you take a look at their menu (and other costumers’ food) you’ll feel conflicted, everything will look and sound so good, but thankfully, they’ve come up with the genius idea of offering a tasting menu for a really affordable price, something that you simply won’t find anywhere else. (Texto en español disponible abajo)
Their contribution to our guide is an incredible recipe: Taiwanese – Style Ribs with Sauteed Vegetables. This mouth-watering creation is relatively easy to make and the results are incredible! In this small preview, head chef David Ferre explains how to sauté the vegetables for this particular dish.
Expect more content and a release date for our guide very soon!
Yesterday es otro de los maravillosos restaurantes que aparecen en nuestra guía de comida Unwind: Vila de Gràcia. Aquí encontrarás algunos de los platos más creativos y deliciosos de todo el barrio. Al echar un vistazo a su menú (y a las otras mesas) te sentirás en conflicto, todo suena y se ve muy rico, pero afortunadamente, se les ha ocurrido la genial idea de ofrecer un menú de degustación a un precio muy asequible. Simplemente no encontrarás esto en ningún otro lugar.
Su contribución para nuestra guía es una receta increíble: Costillar al estilo taiwanés con verduras salteadas. Esta deliciosa creación es relativamente fácil de hacer y los resultados son increíbles. En esta pequeño video, el jefe de cocina David Ferre, explica cómo saltear las verduras para este plato en particular.
Pronto compartiremos mas contenido y revelaremos la fecha de lanzamiento de nuestra guía!
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