Unwind: Anchovies at Bodega Quimet

There are few combinations as good as anchovies and vermouth, it is one of the most typical tapas you can eat at a “bodega” in Vila de Gracia and the process of putting together this plate is a very delicate one. If you have ever wondered how some of these delicious tapas are put together, in this post you can have a small behind the scenes look at how anchovies are prepared in one of our favorite places in this neighborhood, Bar Bodega Quimet.

This amazing bodega has decided to share their recipe for anchovy preparation “Bodega Quimet style” for our upcoming Unwind: Vila de Gràcia, Barcelona restaurant/ recipe guide and we are very happy and grateful that they have decided to collaborate with us.

Bar Bodega Quimet is one of the 12 featured places of our future publication that will be available in physical and digital format including full videos of recipe creation like the one in the video below. So if you are interested in obtaining a guide or contributing to our crowdfunding campaign, you can click on the following link: Unwind Indiegogo Campaign. (It’s over, more information on how to get a guide soon!)

There are a lot of perks to choose from, including guided tours and even housing at a premium location in Barcelona center! We also have more exciting things to share in the future, we hope you’ll like them.

Hay pocas combinaciones tan ricas como las anchoas y el vermut, es una de las tapas más típicas que se pueden comer en una “bodega” en Vila de Gracia y el proceso de armar este plato es muy delicado. Si alguna vez te has preguntado cómo se elaboran algunas de estas deliciosas tapas, en este post puedes echar un vistazo entre bastidores y ver cómo se preparan las anchoas en uno de nuestros lugares favoritos de este barrio, el Bar Bodega Quimet.

Ellos han decidido compartir para nuestra próxima guía de restaurantes/recetario Unwind: Vila de Gràcia, Barcelona su receta de preparación de anchoas al estilo Bodega Quimet y estamos muy agradecidos de que hayan decidido colaborar con nosotros.

Bar Bodega Quimet es uno de los 12 sitios destacados de nuestra futura publicación que estará disponible en formato físico, digital y con vídeos completos de creación de recetas como el que se puede ver en en el video a continuación. Si te interesa obtener una guía o saber que otras cosas ofrecemos en nuestra campaña de crowdfunding, puedes dar click en el siguiente link: Unwind Indiegogo Campaign. (La campaña ha terminado, pronto daremos mas información para obtener una guía.)

Hay muchas perks para elegir, incluyendo visitas guiadas e incluso alojamiento en una excelente ubicación en el centro de Barcelona. También tenemos más cosas emocionantes para compartir en el futuro, esperamos que les gusten.

Our Bar Bodega Quimet review.

Advertisement

One response to “Unwind: Anchovies at Bodega Quimet”

  1. […] – Bodega Quimet It’s not a surprise that the food in Bodega Quimet is amazing (can’t stop talking about this place) but I wasn’t prepared to have octopus this delicious! I’ve had octopus in Santiago de […]

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: